Grunden – på det igen

Känns det som om jag kommit till vägs ände.

Det får inte bli som förr igen – dax att rycka upp sig. För två år sen var träningsstatusen god, gjorde en sisådär insats på Stockholm triathlon som jag ändå var mycket nöjd med. Tränade 4-7ggr/vecka och det kändes mycket bra.

Det tog stopp! Varför?

Kanske var det för att hela grunden i min träning låg i att jag kunde träna på arbetet. Styrketräning och omklädningsrum 50 meter från skrivbordet. Spinning likaså. Kollegor som även de tränade och hejjade på. När jag lämnade den arbetsplatsen slutade jag träna. Det var inte lika lätt längre och i mitt nya arbete som konsult var det inte lika accepterat (av mig själv) att gå iväg och träna en timme.

Så – två år har gått. Har försökt med sporadiska försök att komma igång igen, utan att lyckas. Lite armhävningar har jag ändå gjort – försöker jag intala mig, men vet innerst inne att armhävningarna i verkligheten är väldigt få.

Igår läste jag om Utö swimrun – en tävling där man simmar och springer över ö’ar.
Nu pirrade det till – det vore roligt att genomföra. Ett träningsmål  är fött, 3km simma 30km springa.
Kanske redan till nästa år – vi får se. Målet är att genomföra senast 2015.

Så…. nuuuuuu köööööör vi!