Lär dig då – hur lång tid behövs för att göra rätt?

Idioti – vet inte vad som driver mig till att springa för fort.
Behöver någon form av farthållare.

Idag var tanken att springa kontrollerat till löparbanorna – i sakta gemak genomför 5 x 400m. Springa hem igen.
Dit gick ganska bra – 1500m med fokus på teknik, korta stek och rak hållning. Stärkt av den fina tekniken gör jag första 400m i lugnt tempo med korrekt teknik. Nästa 400m springer jag med korrekt teknik och men med – för mig – högt tempo. Kroppen sprutar av mjölksyra och jag flåsar som en flodhäst efter detta andra varvet. Funderar allvarligt på att börja gå hemåt.

Så varv 3-4-5 blir jättetunga och det känns surt i kroppen när jag lunkar hemåt.

Nu – med runkeeper i telefonen ska jag försöka få till att den rapporterar hastighet varje minut. Det kanske kan få mig att dra ner på tempot!
Det måste till en ändring för jag kommer inte orka springa såhär…. punkt!